Soubory cookie nám pomáhají poskytovat, chránit a zlepšovat naše služby. Pokud budete náš web používat i nadále, vyjádříte tím svůj souhlas s našimi zásadami týkajícími se souborů cookie. Další informace
 
 

Hotel ibis Plzeň



ibis kitchen restaurace se zaměřuje na dobrou kuchyni z regionu či na světové speciality od ibisu. Gastronomii si můžete vychutnat buď v klimatizované restauraci či na hotelové terase se zahradou a minigolfem.


Co Vám tým šéfkuchaře Pavla Waldmanna rád připraví?

  • Předkrmy a polévky
    • Škvarková pomazánka s cibulkou (bez lepku)
    • Míchaný listový salát s kozím sýrem a pyré z červené řepy (bez lepku)
    • Tradiční Caesar salát
    • Tradiční Caesar salát s kuřecím prsem
    • Hovězí vývar s vaječnou sedlinou (bez lepku)
    • Hráškový krém 

 

  • České tradiční speciality 
    • Králičí hřbet ve slanině (bez lepku)
    • Pomalu dušené hovězí na černém pivu s karlovarským knedlíkem

 

  • ibis specials 
    • Kuřecí supreme na grilované zelenině (bez lepku)
    • Smažený kuřecí řízek
    • Filetovaná vepřová panenka na listovém špenátu (bez lepku)
    • Rib Eye steak s fazolovými lusky na slanině (bez lepku)
    • Hovězí burger s cibulovou marmeládou, hranolky 

 

  • Vegetariánské pokrmy
    • Tagliatelle se sušenými rajčaty a bazalkovým pestem (bez lepku)
    • Grilovaná zelenina gratinovaná kozím sýrem (bez lepku)
    • Krémové risotto s houbami (bez lepku)

 

  • přílohy
    • Bramborové chipsy s omáčkou z pečeného česneku (bez lepku)
    • Hranolky (bez lepku)
    • Šťouchané brambory s cibulkou (bez lepku)
    • Grilovaná zelenina (bez lepku)
    • Česneková bageta

 

Těšíme se na Vaší návštěvu a přejeme Vám dobrou chuť.


Team Ibis hotelu Plzeň

 

Informaci o alergenech, stejně jako dietické informace naleznete na našem menu v restauraci a ochotně Vám je sdělí i obsluha.